Wednesday, February 3

Simple But Meaningful

Coaw?! Terkejut aku dengan apa yang aku dapat hari ini. Terima kasih kamu untuk itu! =)

10 comments:

superbSUNSHINE said...

mamat dear :)
dont forget to follow my blog kayy! ;p

superbSUNSHINE said...
This comment has been removed by the author.
mohamad 'may' yawmon said...

dah follow lah ngok! tapi tak kuar kat list aku pun! nanti aku try lagi kay? aku rasa mungkin sebab kau duduk pendalaman sangat. tu yang tak leh nak masuk/connect tu! haha!

superbSUNSHINE said...

kurg asam lah tu. haishh. pedalaman cmne pn, aku bahagia meyh kat cni. haha ;))

superbSUNSHINE said...
This comment has been removed by the author.
mohamad 'may' yawmon said...

bahagia lah sangat kan? dengan hantu yang berkeliaran, monyet2 yang bergelimpangan. haha!

superbSUNSHINE said...

Weyh, mana ada hantu kat cni. mlut celupar ouh. serest ko g cni kang. haishh.. haha ;)) ko ni, klu free msj ar aku. bx=z memanjang je en. ish3

mohamad 'may' yawmon said...

yes! aku memang ngah busy gile sekarang ni. banyak project yang kena shooting luar. tu yang nak pegang phone pun tak menyempat!

omgpetch said...

ape yg u dpt hari ni?

mohamad 'may' yawmon said...

omgpetch : a kiss! =)