Friday, February 5

Happy 20th Birthday

Malam tadi sahaja aku dah menyambut birthday 2 orang insan yang paling aku sayang. Muhammad Danial Faris Khairul Anuar dan Muhammad Taufiq Mohamed Ibrahim! Kedua-duanya dikejutkan dengan suprise party yang woaw! Bombastik! Best gila dan aku harap korang berdua enjoy. Tak sangka dalam satu malam jer korang berdua dah jadi 20. Haha! Aku masih ada masa lagi. Huhu. Apa2 pun, aku mendoakan yang terbaik buat korang! Hadiah nanti aku post dari Dubai yer? Tak sempat nak beli lagi. Hehe. =)

6 comments:

Afzainizam said...

Muhammad Danial Faris Khairul Anuar dan Muhammad Taufiq Mohamed Ibrahim

kami disini ucapkan
Selamat hari jadi
Ku ucapkan kepada mu
Semoga yang Esa panjangkan umurmu selalu
Betapa riangnya menanti di saat ini
Ku harap kita dapat meraikan bersama-sama
Di sisi teman-teman

Selamat hari lahir
Sekali lagi ku ucapkan
Kini usia telah
Mendewasakan dirimu
Kini kau menanti pelangi kehidupan
Secerah mentari memancar buni ini
Tak dapat melupakan kenangan manis

Sambut-menyambut mesra penuh keriangan
Berdendanglah iramaku dengan mesranya
Harijadimu yang paling bahagia
Tak dapat kulupakan buat selamanya

Tiap detik beredar silih berganti
Hanya setahun sekali kau menanti
Bagaikan sejarah tersemat di sanubari

eeeehhh hadiah import dari dubai wahhh dahsyatnya

mohamad 'may' yawmon said...

hahaha! panjang betul! dah macam karangan dah. huhu =)

jejaka anggun said...

sila huraikan karangan di atas menjadi seratus patah perkataan. hehehe.

u nak gi dubai ker u?

mohamad 'may' yawmon said...

hahaha! susah tu nak buat huraian. sal Dubai tu, insya Allah. perancangan jer, tatau lagi.

simonlover said...

Hey Hey. Hope it's not too late. Happy Belated Birthday ya! Muacks! Hope u'll remain as sexy as ever ya! Hehehe

mohamad 'may' yawmon said...

simonlover : hahaha! thanks! =)