Monday, July 20

It's Annoying To Have Somebody F*ck

We are 19th already dan akan meninggalkan zaman Teenagers lagi beberapa ribu jam yang akan datang. Time tu kita dah bergelar dewasa/maybe nice to call it adult. Sebagai seorang yang dewasa/remaja sekalipun, kita dah boleh berfikir secara matang. Even ko bodoh katak tak matang sekali pun, ko still boleh bezakan yang baik dengan yang buruk. Yang hanjing dengan yang kucing.

Yang baik ataupun yang kucing tu, kepala hotak dia boleh nak fikr benda yang tak melanggar hukum alam ataupun yang tidak salah dilakukan.
Yang buruk ataupun yang hanjing tu, memang kepala hotak hanjing. Tak tau nak buat baik dan langgar je isyarat hidup.

Sebagai sorang manusia yang civilise, please think about others not just ur self je. Kadang-kadang dik, bukan semua orang senang dengan perangai kita dan tak juga semua orang suka dengan apa yang dik buat. Bukan tu jer, kita tak sama. Tak semua orang juga mampu sepertimana kamu. So, u need to open up ur mind. Learn to accept the faith and abandone ur bad behav. Please lah kay sebab semua dah muak dengan perangai ko. Dari mula aku kenal ko, aku tahu ko adalah macam tu dan akan tetap macam tu. So, kalau nak berjaya dan maju in relation ship, learn. Walau ko pandai macam mana pun, tapi relation tak jaga, tak ada gunanya lah.

G mati lagi bagus!

So, kepada yang terasa, feed back please but not to me, to u & urself.