Saturday, January 30

Mengapakah Kamu Terlalu Kieyut?

Sengal lah! Tidak dapat nak dinafikan memang kamu seorang yang sangat kieyut! Gila bapak punya kieyut. Tak ada dah orang lain yang dapat menandingi kekiutan kamu. Percayalah. Yang paling penting apa? Entah lah tapi apa yang membuatkan kamu kieyut pada pandangan aku adalah kening kamu. Memang tip top!
Bila nak balik Malaysia? Lama dah tunggu kamu.

14 comments:

superbSUNSHINE said...

who's you talking about?? cute sangat ke?? hee ;p

mohamad 'may' yawmon said...

off course lah wei! ni kenapa tak tido lagi? intai jantan eh?

superbSUNSHINE said...

ofcourse2, sape tp nya??
eh eh, tak de makna nye kayy. aku bgn awal lahh.. ko tak tdo lagi plak??

mohamad 'may' yawmon said...

ish ko ni! sibuk jer nak tahu sapa. nanti bila ada masa yang sesuai, aku bagitahu lah. aku kan selalu dikejar paparazi. so gosip2 macam ni nanti 'makanan' bagi diorang tu semua tau tak? so, aku tak nak lah diorang semua makan gaji buta. kerja taknak, tapi dapat berita sensasi lak pastu. betul tak?

affan said...

uuuuu. ingatkan yo jer paling cute. haha.

Oden Pula said...

dah sudah2 ..
cousin aku pun kau nak ..
cis!

mohamad 'may' yawmon said...

affan : haha =D tak baik tau rez. yo tu cute di perut jer. berlagak jer macam gangster tapi dia tak tau yang dia dah macam bapak atasinchi. comel gila! tak layak lah nak jadi kaki pukul! =P

mohamad 'may' yawmon said...

oden pula : ish, saudara! saya rasa saudara sudah salah orang. siapa cousin saudara yang saudara maksudkan ini? jangan menuduh tanpa menyiasat dahulu saudara! nanti buruk padahnya! btw, cousin saudara tu memang betul2 kiut ker? =)

superbSUNSHINE said...

kau ni gila lahh mamat. ;p ye lah ye lah !

mohamad 'may' yawmon said...

apa yang gila? ko lah yang gila! artis popular macam aku tak ada maknanya nak jadi gila2 ker apa. kay?
=p

Shazroul Farhan said...

Haha. I tahu siapa dia!
Adik I pun you nak kebas ea???

mohamad 'may' yawmon said...

hahaha! aerowl, sapa adik u ni? u jangan nak perasan. tak mungkin nama seakan2 sama akan membawa kejatuhan hati yang sama. huhu =p

jejaka anggun said...

dah lame dah ai balik awak....

mohamad 'may' yawmon said...

u dah lama balik? tak bagitahu pun!! merajuk lah macam ni!