Tuesday, September 15

rayaaa la weiii

huloo, oden ni. i skrg ni kat rumah may tgh lepak. bapak bosan. blank oh. ktorg currently kena siapkan assignment character design subjek visual art. pastu baru boleh balik rumah/kampung cuti raya. padahal dlm pale otak masing2 tgh fikir raya ni. haduih. i ngan may masing2 tgh blank. nak mandi pun malas. apetah lagi memerah otuck nak buat assignment. cis.

hmm .. semua org da balick. nick pun da balick. bosan uh. zz .. korang balick raya mane eh? mesti best kan korang raya ni? i tak berapa nak teruja sgt .. raya i every year tak havoc2 cam org lain. raya i balik rumah auntie je. nenek ngan atok dua2 belah da takde. aiseh takde la duit raya extra kan? takpe, i'm 19 now. huahah.

duit raya plak, aiseh mesti habis zap2 pas raya. duit belum dpt tp dah buat planning nak beli ape semua. for me, i nak gi uptown mane2 pastu beli byk2 baju bundle. settle. tak payah kisah takde baju dah skrg. btw i mmg love pakai bundle. murah dah fit. lek je. takyah topman padini la semua tu. tuck minat.

hmm. esok hari khamis. dah takde pape. i balick rumah esok. hmm. balik tido. pastu nak cari baju raya lagi. korang dah beli baju raya? i belum. raya this year i nak beli kaler purple. huhu. cam best plak tgk org pakai purple. ashmeer beli turquoise. aguck lawa la. hmm.

hmm .. hari ni puasa lagi. tinggal brape hari je lagi puasa ni. cam tak rasa plak puasa this year. korang puasa penuh tak? sah2 la kan. bosan la. jap. mesti yo tgh baca ni kan? salam seni yo. haha.

sorry la korang. post ini teramat la hambar. btw, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN. i nak mintak maaf la kat semua org eh. halal2 sudeh! k, i chow lu. byee!

-Odengdeng-

4 comments:

I am Karl said...

hi there

tq sbb sudi follow blog karl yg borink u

btw, actually in my p.o.v la better u beli tshirt or shirt yg berjenama kat mall dll sbb skang pun sale.. drpd bundle.. kekadang harga almost d same bro..

berjenama a.k.a branded xsemestinya topman... n padini or seed or valentino, jeep, g2000 xla mahal mana.. if sale, rm50 leh dpt dah

utk diri sdiri juga kan?

salam eid.. in case i malas nk on9 sok lusa

haha

mohamad 'may' yawmon said...

oden tu kawan i, tetiba tadi tengok2 jer da ad post baru, he's using my dashboard! jahat jerk!
sian kami berdua, semua orang sibuk balik kampung, kami berdua sibuk menyiapkan assignment!

Shazroul Farhan said...

selamat hari raya may =)

aizoel hafizie said...

emmm salam perkrnalan
emm i tgal kat pt kuda semerah
add me k tagged, myspace

hafis_1510@yahoo.com