Friday, April 16

Status

Kau dan diri kau tak ubah macam anjing! =/

8 comments:

Qarl said...

tambah sket

"anjing kurap"

huhu

cool ya!! jgn pedulikan sgt org tuh

Intan QAMARHANI said...

sape ni may?
cam abi diennnnn org tu yg wat maymay ite ni.. meh ite babab die! :)

ATIEMDAPUNX said...

MaK oI, MaRaH Ke Ni? KeMaNa MeNghilang? DaKu PerGi BerTapa Dh..HiKHiK!!

jejaka anggun said...

anjing laut ker anjing kurap?

mohamad 'may' yawmon said...

qarl : memang try nak cool tapi kalau you berada di tempat i,tak ada perkataan untuk relax atau nak meng cool kan diri langsung pun =P

mohamad 'may' yawmon said...

intan Q : ada lah sorang makhluk tuhan ni. geram angat2 tgk ia dieennnnn!!! =p

mohamad 'may' yawmon said...

atiemdapunx : bertapa? wow! dimana tu? i pun nak bertapa jugak! nak kuatkan ilmu nak bagi anjing ni mati!!!

mohamad 'may' yawmon said...

jejaka anggun : anjing kimak! haha =D