Thursday, April 8

Pengotor

Pernah atau tidak anda mempunyai kenalan yang suka mengeluarkan gigi palsunya di khalayak ramai dan seterusnya mengigit cebisan-cebisan makanan yang tersangkut di celah giginya itu. Bukan untuk dibuang tetapi ditelan. Eiyuwww...

6 comments:

jejaka anggun said...

astahgfirullahalazim.... u kawan ngan org tua ker skang????

materialistik sgt tau!!!!

mohamad 'may' yawmon said...

jejaka anggun : tak ada maknanya eh? dia tu sebenarnya lecturer i! geli jer nak jadikan my sugar dad! klise amik sugar dad tua! nak cari yang muda2 jer! ada kenal sapa2?

Afzainizam said...

pelik tapi benar .... ade plak yang sanggup uhhhh i tak rela u...

uiiihhh pengotor beb tak selera beb... kalau dia orang buat cam tu mau hambik ko penerajang terbenam 7 petala bumi.... cehhhh geli beb

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

mohamad 'may' yawmon said...

afzainizam : kan? pengotor gila beb! rasa macam nak muntah dengar my friends citer kat i. nasib baik tak nampak depan mata...

Afzainizam said...

Salam Takzim salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

nasib baik kawan hang.... kalau kawan aku ambik ko.... aku lama ajor jadi pembersih

mohamad 'may' yawmon said...

afzainizam : kan? nak soh dia apply keje kat mana2 tempat pembersihan lepas ni. =)