Monday, March 22

Status

Bebas dari masalah. Terima kasih Tuhan. Satu persatu masalah selesai. Handphone sudah boleh pakai, begitu juga dengan pc (so, tak perlulah pinjam orang lagi lepas ni, btw thanks kepada yang telah berbaik hati meminjamkan handphone dan laptop anda selama ini). MTV yang aku kurang yakin dapat siapkan juga siap, macam tak percaya. Betul orang cakap, kita perlu berusaha dan jangan putus asa. Shooting filem pendek yang baru berlalu masih lagi meninggalkan kepenatan pada badan. Apa yang berlaku, akan aku try untuk lupa. Kalau tak, matilah budak itu nanti aku kerjakan. Huh! =D

26 comments:

♡SUNSHINE♡ said...

jaga brg2 ko baik2.asyik rosak jer. ish3. huhu. anywayy, gudluck mamat ;)

mohamad 'may' yawmon said...

sunshine : gudluck untuk apa ni? apa ko merepek ni dowh? haha. thanks!!!

jejaka anggun said...

congrats!!!

mohamad 'may' yawmon said...

jejaka anggun : wah! sempat jejaka anggun menyingah ke sini. maafkan saya kerana sudah lama tak melawat blog saudara. busy lah uolllsss!

♡SUNSHINE♡ said...

ko ni sengal lah. da kta aku merepek pastu ckp thanks. cubit jgk kang! c(:

Afzainizam said...

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
banyak perkara boleh setel punya... janji step by step semua akan beres...

rAy jR...@...Aliff said...

bebaskn drimu dari masalah..hehhehee..bgus2..

mohamad 'may' yawmon said...

sunshine : cubit jer? kiss takdak? =)

mohamad 'may' yawmon said...

afzainizam : kan? satu persatu masalah bole selesai. =)

mohamad 'may' yawmon said...

ray jr@aliff : jom tgk movie. agak2 mesti selesai masalah kan?

♡SUNSHINE♡ said...

kiss?? tak payah~ c(:

mohamad 'may' yawmon said...

sunshine : alooohhh. nak kiss lorh satu? bole tak? =p

♡SUNSHINE♡ said...

g mntk ngan gf ko... gila ke aku nk kiss ko.. hahaha c(:

mohamad 'may' yawmon said...

sunshine : alohhhh! kenapa tak boleh plak? relaxlah kak =p

♡SUNSHINE♡ said...

hahaha.. maaf! sy cuma cium ahli keluaga sy dn suami sy nnty sj.. hihi c(:

mohamad 'may' yawmon said...

sunshine : tak payah budget sangat lah kakak! =D

♡SUNSHINE♡ said...

hahaha.. kena budget lbh.. ada masalah? bwekkkk c(:

mohamad 'may' yawmon said...

sunshine : ko memang saja cari pasal dengan aku kan? =/

♡SUNSHINE♡ said...

hee :) dulu ko, skrang giliran aku la kan nk cri psl~ huhu c(:

mohamad 'may' yawmon said...

sunshine : ko memang kimak!!! haha! aku dah nak start cuti. ko bila lagi?

♡SUNSHINE♡ said...

bongok~ c(:
pertengahan bulan 5 or penghujung dia.. aku tak sure.. huhu

mohamad 'may' yawmon said...

sunshine : susah lah cakap dengan ko ni. semua tak sure! ahaha!

♡SUNSHINE♡ said...

da mmg aku tak sure nk wat cmne.. bkn sjesje nk bg alasan.. hurmmm.. jht la ko, bkn nk percaya kt aku.. sob.. sob.. seidh ouh! haha c(:

mohamad 'may' yawmon said...

sunshine : macam mana aku nak percaya kat ko, ko salu nipu aku!!!

♡SUNSHINE♡ said...

Eermm.. ye lahh mamat... hurm...

mohamad 'may' yawmon said...

sunshine : i.m off to batu pahat,johor! bye2 =D