Monday, March 29

Sepanjang Holiday 2009 - Port Dickson

Masa ni baru jer sampai kat Port Dickson, excited ni!

Dah mula berposing dalam apartment. Semua bajet comel lah! Siapa agaknya pemenang Most Cutest Award?

My Lovely Prince & Princess dah mula mencelup badan di air tenang.

Dah mula main lompat-lompat dah time ni.Sapa boleh jadi pocong terbaik nanti agaknya?

Main dukung-dukung pulek? Sapa tinggi? Opps, sapa berat?

Pertandingan lawan paha sapa lagi gebu? undian anda?

Complete set! Sayang semua.
Carjthynie, Noraziah Othman, Saiful Ismail, Jescica, Shaidah Azreen

Three some? Haha. Teka mana saya? 

Sesi dukung 2. Sama jenis plak kali ni. Huhu. Noraziah Othman banyak dosa. Tu yang berat!

Sesi suai kenal! Haha. Amir Zakuwan?

Banana Boat! Ahhh... 
 Lambaian terakhir. Wish us luck!

Sesi buat dajal! Masuk kan pasir cepat dalam suar dia! Biar lemas 'adik' dia! Haha.

 Dia dah pergi. Huk huk... =( 

rindu nak pergi lagi. nak. jom?

6 comments:

omgpetch said...

seronoknya

jejaka anggun said...

dah lama x lepak2 beaches ngan kawan cam nih.... hmmm....

affan said...

seronok2. sewaktu may dan BELIAU. hahaha. kantoi.

mohamad 'may' yawmon said...

omgpetch : jom lah kita g bila2 nanti. lama dah tak g mandi2 ney! mesti sonok. =D

mohamad 'may' yawmon said...

jejaka anggun : lahai. nanti kita g sama2 kay? nak? =D

mohamad 'may' yawmon said...

affan : apa BELIAU?!! ko memang macam vavi! hello, i nak kama's...