Tuesday, February 23

Status

Peristiwa memalukan di rakaman ''Jangan Tidur Lagi'' siaran 10 Mac 2010 membuatkan aku tidak henti senyum bengang sampai sekarang. Malu ah! Satu Malaya tengok kalau editor tak cut apa yang berlaku tu. Malu ah! Apa2 pun, jangan lupa saksikan Jangan Tidur Lagi pada 10 Mac (Diddy Alias & Aliff Satar) dan 17 Mac (Awal Ashaari & Akim AF7) 2010 nanti. Penat saya enter frame muka tau! Haha. Seriously bengang sampai sekarang! =)

14 comments:

omgpetch said...

hakikatnya? mahu tapi malu kan? hikhikhik

Qarl said...

GAGAGAGA

insyaAllah if ade masa, tengok la rncangan tu

ho ho .. ada AWAL kot

mohamad 'may' yawmon said...

omgpetch : haha! tak ada maknanya eh? tapi rasa enjoy lah juga menari dengan diddy alias tu. rindu kot! dah lama tak jumpa kat kandang. lepas masuk sehati berdansa, terus dah tak kerja kat situ, tu yang lepaskan kerinduan tu. hoho!? =)

jejaka anggun said...

rumah TV rosak. technician tuh still x pulang2kan TV lagi. btw, citer tuh tayang kul berapa?

mohamad 'may' yawmon said...

qarl : haa... peminat awal ker? harus tengok. tengoklah perangai dia yang tak reti duduk diam kat set tu. go! go! =)

mohamad 'may' yawmon said...

jejaka anggun : urm? leh tgk kat catch up tv! rancangan tu tayang kul 11malam. tengok lah aksi bodoh i yang kaku tataw nak buat apa tu. huhu! =p

omgpetch said...

haha bodoh la. eh she is very very funny doh. i loike!

mohamad 'may' yawmon said...

omgpetch : yes! 100% setuju. dia gila bapak sempoi. orang duk carut dia kiri kanan, tapi dia slow2 jer bidas balik. cool jer walaupun kerimping. my expectation pada dia dah salah lah. ingatkan tak cantik tapi bila tengok dekat2, kenal dia walaupun sekejap, dah tau dah yang dia tu boleh tahan dan gila bapak baik. best jer dengar apa yang dia cakap kan. teratur. tak lah meninggi diri, mendabik konek macam si tutttt tu! baru nak naik tapi bapak poyo! ingat orang suka sangat ker dengan perangai dia yang poyo macam tu. budget bagus! menyampah!!! =)
(ost-cerita kedai kopi tiba2 berkumandang) haha!

omgpetch said...

kan! benci yg 'perasan' tu. feeling lebih. kita kena blajar bidas carutan mcm didi. haha. sempoi tp pedas and meaningful ;D

affan said...

ececeh may. padahal bangga dapat menari joget atas stage. huhu.

mohamad 'may' yawmon said...

omgpetch : yes! 200% setuju. lapa lah. kalau ada kak diddy mesti dia boleh masakkan nasi goreng kat kandang kan? =)

omgpetch said...

haha tp kak didi dah famous skrg. kena ingt tu. beb, ape buat on9 lg ni? aku nk tido lah. pening kepale lah. esok jom la teman aku? tak confident la nk drive sorg. pleaseeee. esok msg aku. tak un, nnt aku call kau k. off to bed dlu. nite!

mohamad 'may' yawmon said...

affan : bangga wak lu! malu dowh. tak nampak muka i yang macam nak nangis tu? senyum pun macam dah tak tahu nak sampai mana lagi boleh senyum. huhu! bengang!! jadi biru dah muka i tau~! =( waa!

mohamad 'may' yawmon said...

omgpetch : yes! 300% setuju. dah famous dah dia sekarang kan! go go kak diddy! cewwah! =p