Tuesday, November 3

Terima Kasih

Setinggi2 penghargaan dan terima kasih diucapkan kepada semua individu yang telah terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam Exhibition Cinephoto CT111 pada 23 Oktober 2009 yang lepas. Penghargaan ditujukan khas kepada :
[Krew Pentadbiran] 
Intan Qamarhani Mohd Qarib (Pen. Pengarah Projek) - Intan, thanks a lot sebab dah banyak bantu i dalam melaksanakan permasalahan yang berlaku semasa pra-produksi. Rahsia masih kita simpan bersama. Insya Allah, tahun depan kita akan bekerjasama lagi.
Irda Kartini Irwan Helmi James (Setiausaha) - Irda, rindu bangat sih sama kamu! Hehe, Irda lah yang paling banyak membantu i dalam hal ni. Irda the best. Sekarang Irda dah buktikan pada semua orang yang Irda mampu mengalas tugas2 besar dan dah menutup mulut segelintir manusia yang cakap2 belakang sal Irda. Kalau tak ada Irda, susah juga wo. Thanks juga sebab Irda menjadi seorang yang punctual, stick with decision dan tak pentingkan diri. Banyak juga wet yang Irda dah laburkan untuk print surat2 dan photostat macam sampaikan nak makan pun dah tak ada wet. Nanti claim eh? Tak lupa juga titik peluh Irda untuk turun naik dapatkan cop apa semua. Dulu tiap2 hari i akan bersama u tapi tak lagi sekarang. So, jaga diri kay? Thanks!
Muhd Faisal Mohd Noor (Pengurus Kewangan & Penajaan) - Kakak, thanks lot sebab dah memegang amanah untuk menjaga sejumlah wet yang besar (propa lebih). Haha. Sikap kau yang tegas bila datang bab duit memang aku tabik so, next sem pertahankan lagi tau? ker kau nak try jadi pengarah lak?
[Krew Artistik] 
Saiful Ismail, Ahmad Ashmeer Ahmad Fauzi, Ary Suriani Abd Halim (Koordinator Program) - Korang bertiga memang nak kena tau! Tak makan saman dll. Geram juga bila tengok korang relax tapi bila dengar penjelasan Ary masa post moterm hari tu, baru i faham. Kan Ary deiinnn? Tapi tak apalah, semua pun dah berlalu tapi i harap korang tak buat perkara yang sama masa kat produksi sebenar nanti. Ingat! Thanks sebab membantu. (sekali jer thanks, hahaha =D)
Rusydi Amir Rodi, Munawar Hafizie Mukmin Mohamed (Koordinator Dokumentasi & Informasi) - Buat korang berdua lak, thanks sebab telah melibatkan diri masa pra produksi, produksi dan pasca produksi. Tugas korang juga antara tugas2 yang berat tapi korang dapat handle dengan jayanya. Mawar, thanks for the realisation for organization chart yang sangat cantik, kemasan pada frame, gigih mengambil story board/album dan sebagainya. Rusydi lak, sorry sebab terpaksa mengigihkan kau ke location walaupun kau demam time tu tapi tahniah sebab kau jaya gak hadirkan diri. Thanks for that things* =).
Shaidah Azrin Muhd Shamsuldin, Noraziah Othman (Koordinator Publisiti & Perhubungan Awam) - Woi korang berdua! Haha. Thanks sebab banyak membantu mempromotekan exhibition kita dan berjaya menjemput insan2 terpenting. Walaupun korang buat kerja senyap jer tapi, hasil letop. Thanks juga sebab dah menyumbangkan idea kreatif sehingga terhasilnya set kita yang menawan tu. Tanpa usaha gigih korang yang 2jam kat Romantika House tu, menampal 700biji batu dan sebagainya yang susah, tentu set kita tak jadi macam tu. Thanks tau Azie, Ceyda.
Tengku Idzudin Nazrin Tengku Idris, Fazlinda Mohd Nawawi. Kamaredzwan Kamaruzaman (Koordinator Sumber Manusia & Hospitaliti) - Thanks buat korang bertiga yang telah memainkan peranan sebagai usher. Korang dah melayan semua tetamu2 kita dengan baik dan thanks gak for the overtime work, pegang tiang lighting. Haha!
Muhd Ridzuan Harun (Koordinator Logistik) - Hurmmm... apa nak cakap ek? Haha. Thanks beb sebab sama2 tolong masa produksi walaupun u bekerja menggunakan emosi. Tapi u boleh handle situation dengan baik sekali. Trimaz.
Ahmad Azfar Abu Bakar, Nurul Baritsha Abdul Jabar (Koordinator Kebajikan & Cenderahati) - Korang berdua, terima kasih banyak sebab banyak membantu. Walaupun korang berdua dikerah sepenuh tenaga hingga PENUH!, tapi korang berdua tetap gigih. Tak melawan plak tu. Bagus, hehe. =)
Mohd Syazrul Supian, Mohd Rizal Abd Aziz (Koordinator Disiplin & Keselamatan) - Yo, thanks sebab banyak membantu dalam propa kan kita punya exhibit ni kat kawan2 dan senior yang rapat dengan Yo. Thanks sebab mematuhi waktu serta terma2 yang telah ditetapkan dan mengawal keselamatan dengan jayanya (walaupun sempat promote pict sendiri). Hehe. Thanks sebab dah mengabadikan kenangan yang indah dan bertukar peranan sebagai audioman sekejap. Haha. Buat Rizal lak, u memang proffesional dalam bekerja dan tak pentingkan diri. Mesti u tau kenapa i cakap macam ni kan? Thanks sebab Rizal banyak sangat2 tolong kitaorang semua. Kerjasama Rizal tu amat dihargai. =)
Nur Ain Ajeerah Ahmad Damanhuri, Muhd Danial Faris Khairul Anuar (Koordinator Teknikal & Audio) - Beb, thanks. Korang berdua disamping berjaya menjalankan tugas korang dengan sejaya2 nya sebagai Krew Artistik, korang juga secara tak langsung dah banyak membantu i dalam pentadbiran. Korang  berdua punya knowledge dan support banyak sangat sangat sangat membantu i. Serius. Tanpa korang, gelap gulita dan sunyi serta hambar lah kita punya exhibition hari tu. Hehe! Thanks Jee. Thanks Dan (abah).
[Lain-lain]
Prof Madya Rushdi Kubon Mohd Sharif (Penasihat) - Prof, thanks sebab dah banyak memberikan kerjasama kepada kami semua dan thanks juga sebab dah melayan karenah kami semua selama satu sem. Terima Kasih.
Nur Azlin Khalid (Pengarah Projek EKA 2009) - Akak, thanks sebab dah banyak membantu dan kerjasama yang telah diberikan. Yang kat umah ngan Irda punya bantuan, tu pun tentu tak terkira kan? Thanks sebab dah memberikan kata2 semangat dan dorongan sehingga kami berjaya ditahap ni. Terima kasih banyak dan jasa akak, hanya Allah yang dapat membalasnya.
Hazwani Husna Azman (Pengarah Projek EC CT112) - Wani, terima kasih banyak sebab dah banyak membantu i. U banyak memberi tunjuk ajar yang berguna pada i. Pasal apa yang telah berlaku, harap dapatlah sama2 kita jernihkan keadaan kan? I berharap sangat dapat bekerjsama dengan u dilain masa. Thanks a lot Wani (M.O.J siblings).
Digi Telecomunication - Terima kasih pada pihak Digi yang telah memberikan tajaan kepada kami walaupun tak dapat nak buka booth masa exhibit tu. Time tu kalau dapat maskot kuning gemok debab penuh tu tentu lagi meriah kan? Hehe, tapi apakan daya, kami pun agak terkilan dengan apa yang terjadi tapi baloon2 anda telah mewarnai dan menyemarakkan lagi kami punya exhibit. Thanks! Bersamamu...
Radio Televisyen Malaysia - Yang ni tak diundang tapi ada. Haha. Secara kebetulan lak krew RTM ada kat exhibition kiteorang hari tu so, sempatlah mereka membuat beberapa rakaman tapi untuk rancangan apa dan bila akan disiarkan, kami belum mendapat makluman but anyway, thanks. 
Hamzy, Topec, Hanis, Adik, Sue (Dancer) - Ini juga antara group yang paling penting. Terima kasih korang kerana dengan kehadiran korang, my idea smoothly berjalan. Kalau tak ada korang, tentu tak gempak opening kiteorang. Tahniah Hamzy sebab dah berjaya mendidik mereka berempat dalam hanya satu hari latihan. U memang class!

Individu2 yang telah disebutkan diatas merupakan tunjang yang memainkan peranan sebagai tulang belakang Exhibition Cinephoto CT111. Kerana berkat usaha gigih dari merekalah, pameran untuk Penilaian Akhir itu berjaya dilaksanakan dengan jayanya. Bagi insan2 yang tak disebutkan namanya disini, harap maaf tetapi tetap, kerjasama yang telah anda berikan, TERIMA KASIH. Semoga ikatan ukhwah yang terbina antara kita "Keluarga CT111" akan berkekalan sampai bila2.

6 comments:

jejaka anggun said...

wah panjangnyer... tetibe terasa mcm tgh tgk citer mlm gilang gemilang FFM12 masa plakon dapat award.

mohamad 'may' yawmon said...

hahaha! dicarutnya i disitu. hehe, penghargaan tak ternilai tu. tu yang panjang berjela. Kalau kat atas stage, tak macam penat lak kan nak sebut satu2. =)

I am Karl said...

good memory

very details..

since1990 said...

time kasih kat i sbg pengunjung xde ke meiy.ahha

omgpetch said...

kelass kakak. tahniah2 again.

tp,rasa mcmada byk tapisan kan. rasa kalau tulis ikut hati lg byk carutan dari pujian. hahahaha

SarjaN yO said...

Mohamad Shazrul Bin Supian...bukan Syazrul k...tp xpe...
alaa,,,nak gak ada pic sndiri...hehe...
RTM tu utk Bicara Siswa...
anyway,thanks utk semua family CT111 k...