Monday, November 16

Masih

Semua kawan2 aku yang lain kini sudah bersama keluarga dan kawan2 tersayang di kampung halaman masing2 tapi sehingga kini aku masih berada di Kolej Puncak Perdana bersama2 hanis dan topec. Tak tahu lagi nak balik Johor bila. Tak ada mood nak balik dan malas nak drive but i have to. Tapi cuti sem macam ni lah yang akan aku gunakan untuk jumpa balik kawan2 lama dan banyak plan2 percutian yang akan dirancang.

Tambahan, aku dah dapat keje untuk cuti sem kali ni tapi hanya untuk 10hari. Ap2 pun, aku tak kisah. Daripada duduk rumah membesarkan konek dan menjolok bontot guna dawai, baik aku keje. Betul x petchai? N kerjanya ialah promoter bagi jenama...


So, aku mengharapkan yang terbaik untuk keje kali ni n duit gajinya nanti akan aku gunakan ke jalan yang lebih afdal. Haha. Rasa macam nak makan ayam goreng sekarang ni (dengar org sebelah punya msg tone-upin&upin 'ayam goreng')

9 comments:

Siti Fatimah Azzahrah Haris said...

meiy!! i double triple rindu kat u lah yang

Choo said...

meiy! wo chen de hen xiang ni men le!
haritu xdpt jumpe..

SarjaN yO said...

may,,,pulang lah may...tanah air mnantikan kplangan may...huhu...buat ape lg kat puncak tu???xsnggup brpisah ngan
pak Bahman ke???hahaha...

SarjaN yO said...

may,,,pulang lah may...tanah air mnantikan kplangan may...huhu...buat ape lg kat puncak tu???xsnggup brpisah ngan
pak Bahman ke???hahaha...

jejaka anggun said...

mana perginya entry phobio tuh? telah dipadamkan atas sebab2 keselamatan ker?

I am Karl said...

g la berjimba2 dulu

huhu

affan said...

blom blek?
aiyoo.ape yg sronok sgt
dok kat puncak tu. huhu.

mohamad 'may' yawmon said...

keseronokan di puncak tak dapat nak digambarkan dengan kata2 wahai sahabatku sekalian!

omgpetch said...

keseronokan? motif lah. sedih aku tgk wew 4206 parking kt situ. bercampur baur perasaan. haha. mak kau buang kau ke? keja ape wey 20hb ni? cur kt jb ke?