Thursday, September 3

Happy Birthday 'Princess'

Happy Birthday Ceyda, Happy Birthday Azie, Happy Birthday Pwincess!! May nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Lahir ke 19 wat Azie ngan Ceyda. Cemoga kowunk dimurahkan rezeki dan panjang umo. Btw, best cgt kan hari tu (31 Ogos 2009) kita wat besday kat Curve. Rasa kemeriahan dan kegempakan walaupun pada awalnya dimulakan dengan pergaduhan samseng2 jalanan yang tak bertanggung jawab. Spoil tul kan?

Tapi thanks gak kat kowunk coz sudi datang Curve walaupun pada mulanya kowunk suma nak g Putrajaya. Lepas tu, kita bikin havoc lak kat NZ walaupun bulan Ramadhan. Jahat tol kita2 ni kan? Hehe. Thanks gak kat Rushdy ngan Wan B yang sudi hang out malam tu selain Jiha yang sekarang dah bertukar status KLian. Haha. Ko jangan nak mengatal kat cney eh.

Balik jer umah pastu,aku terus sahur Mcd n titow sampai 5ptg without amal ibadah sebelum balik ke puncak balik. Semua Rushdy punya pasal, tak mau bangun! Jahat! Tapi apa2 pun thanks dude coz ko bayar semua yang aku makan. G bazar aku main order jer, ko bayar. Thanks gak kat 'mak' yang bagi tajaan. Hehe.
Happy cangat ngan kowunk!

2 comments:

SarjaN yO said...

happy birthday to my friend...

SarjaN yO said...

happy birthday to my friend...