Friday, July 24

Seriously Shit Aku Rindu Ko

Orang selalu akan mempertikaikan kenapa aku rapat gila dengan kau. Orang sekeliling sebenarnya tak puas hati bila tengok kita bahagia. Kadang-kadang kan, kita kena biarakan orang cakap pasal kita sebab bila tak ada orang nak cakap pasal kita nanti, mana kau ngan aku nak dapat publisiti. Apa yang membuatkan aku suka kawan dengan kau adalah sebab :

1. Kau tak pernah menolak kemana jer aku ajak ko jalan

2. Kau suka layan aku walaupun time tu ko dah bosan

3. Kau tak pernah malu dan selamba

4. Kau pentingkan mak kau dalam apa jua situasi

5. Kau senang nak di ngok ngek kan (kira senang nak kelentong arr.. haha)

Jangan ingat aku tak der benda yang aku tak suka kat kau. ADA! Banyak tapi aku bagi 5 jer lah kay. Ngee... Aku tak suka kau bila :

1. Kau siap lambat. Kau memang lembab. Salu tipu aku cakap dah siap tapi padahal kau baru nak make up

2. Kau suka cakap kuat-kuat. Pekak doh telinga aku. Bila kat kolej, orang cakap aku yang cakap kuat tapi sebenarnya ada lagi yang kuat. Kau!

3. Kau suka pakai baju tak ikut tema. Bila aku cakap kau kena pakai hitam, kau banyak bagi alasan. Alasan tu lah, alasan ni lah. Bosan

4. Kau tido. Kau tido seriously macam puki. Kau tido bercakap. Meracau. Menangis dan macam-macam lagi lah. Pelik aku tengok kau tapi bila kau cakap aku tido tendang kau, betul ker babe?

5. Kau naik kete ngan aku. Kau suka curi aku punya cermin pandang belakang sebab nak make up. Gila apa. Kalau dibuatnya aku langgar bahau macam mana. Haha

Tapi apa-apa pun, kau tetap sepupu dan teman yang paling best dalam hidup aku. Aku sayang kat kau sangat dan jangan risau, selagi aku ada, aku akan tolong kau bila kau perlukan pertolongan. Luv u much!

No comments: