Thursday, March 4

I'm Proud Of You, JOHN!

John... John... Aku kagum dengan kau. Kau memang terbaik diantara jantan-jantan lain yang ada kat puncak ni. Kau memang terbaik. Mungkin kerana skill 'berasmara' yang kau ada membuatkan kau disegani oleh jantan-jantan lain kat sini. Mampu yang lain?
John... John... Nak cakap kau handsome, tak jugak tapi aku pelik kenapa semua betina yang ada, terpikat dengan kau. Mungkin kerana kau macho, gentleman. Mana lah tahu kan? Dalam diam-diam kau, kau punya seribu satu rahsia perhubungan. Kalau aku ada peluang dan dapat cakap dengan kau, aku akan minta sikit tips bagaimana nak pikat perempuan. Tapi, macam mustahil lah. Kau selalu jer mengelak dari nak jumpa dengan aku. Kenapa? Kau takut aku jatuh cinta dekat kau ker? Insya Allah tidak. Aku masih ada pertimbangan lagi.
John... John... Lama dah aku tak nampak kau dekat puncak ni. Kau sakit ker? Kenapa dah lama tak keluar? Kalau aku terserempak kau pun, kau selalu kelihatan penat, letih, lesu. Kau sakit ye? Aku kesian tengok kau tapi macam mana ek aku nak tolong kau? Hurmm...
John... John... Izinkan aku 'kiss' kau. Boleh? Kalau dapat, aku nak dakap kau erat-erat. Penuh dalam dakapan aku! Mesti aku tak akan lepaskan kau. Walaupun kau kelihatan lebih berumur dari aku, aku tak kisah. Kau tetap comel.
John... John... Semua orang mungkin kenal kau. Kau adalah legenda di puncak. Semua orang akan keluar ke balcony kalau kau lalu. Sama macam aku juga, pantang dengar suara kau dari bawah, pasti aku menjenguk. Ah! Kau sangat err... dari atas. 
John... John... Aku suka kau lah bodoh! Tapi aku bukanlah seorang yang jahat untuk menjatuhkan perhubungan kau dengan dia. Dia yang mana, kau pasti lebih tahu kan? Mungkin aku tak layak untuk menandingi dia dan aku tahu kau mesti lebih sayangkan dia lebih dari segalanya. Kan? Kan? Tak apalah. Kau memang layak untuk dia dan dia juga layak untuk kau. Karang, apa plak orang cakap bila tengok aku dengan kau, berbual dengan kau, pasti ada mulut yang akan mengata. Malu lah nanti.
John... John... Anak-anak kau semua comel dan kelihatan seperti kau juga. Sumpah! Semuanya comel dan aku tak dapat nak menafikannya lagi. Kau adalah segalanya bagi anak-anak kau. So, jangan risau. Aku akan berhenti menyukai dan mencintai kau John. Tak sangka kau dah jadi bapa sekarang. Tapi, impian tetap impian. Aku akan try untuk grab it. Aku nak cium kau juga. Tak kira!
John...
- warkah untuk John (si kucing puncak yang gatal miang, perogol, rakus, everything)
=)

18 comments:

Qarl said...

dah agak dah...

hahaha

mohamad 'may' yawmon said...

qarl : hahaha! apa yang dah agak u? =p

omgpetch said...

dgn kucing pun tetap kucing jantan! murah.

perempuan sundal

♡SUNSHINE♡ said...

eeeiii.. mamat gila..

mohamad 'may' yawmon said...

omgpetch : hahahaha! babi kau. sial jer kan? hahaha. eh IKEA merah. eh? =P

mohamad 'may' yawmon said...

sunshine : gila apa! kan dah ad desription dah kat bawah tu untuk kucing. huhu! =P

jejaka anggun said...

kucing pun taste kan? rakus tau kadang2 dia nih.

omgpetch said...

babi! eh babiiii

mohamad 'may' yawmon said...

jejaka anggun : haha. tak ada rakus lah.

mohamad 'may' yawmon said...

omgpetch : ahh!!! tak kira. merah jugak!

♡SUNSHINE♡ said...

ye lah, aku tau.. sbb tu aku kata ko gila.. dgn kucing pun????! bhahahaha ;D

Afzainizam said...

salam dari ku : http://firestartingautomobil.blogspot.com

wehhhhhh tu kucing lah.... kucing jantan yang gatal miang kelaadi tu.... ko cium dia plak....

eeeemmmm kucing ni mmg lah kang kadang kehadirannya amat lah memeriahkan kehidupan kita.... kucing ni kang kang kita boleh anggap sebahagian dari famili kita... cuba kalau kucing tu tiada... mungkin kita akan rasa satu kehilangan .... rasa sunyi jika tiada nya....

jantan pun jantan lah nak cium gak.... Muuuuah... ( kucing aje tau)

mohamad 'may' yawmon said...

sunshine : haha! sayang kucing pun salah! menciillllaaaahhh!!! =0

mohamad 'may' yawmon said...

afzainizam : kan? comel betul kucing tu! comel cangat! comel! kalau u tengok anak2 dia kan, semua macam dia.

john tu ada najis lalat kat hidung, pastu anak2 dia pun semua ada najis lalat yang sama kat hidung! haha"! comel! =p

♡SUNSHINE♡ said...

tak lah mamat, tak salah.. aku pun sayang kucing2 aku..! hee.. :)

mohamad 'may' yawmon said...

sunshine : ko bukan sayang kucing, ko memang gila. cakap dengan kucing lah apa semua! =p

♡SUNSHINE♡ said...

eh, tak dosa ae ckp ngan kucing.. mereka pn makhluk hidup gak... bhahahaha

mohamad 'may' yawmon said...

sunshine : aku tahu kau memang gila!