Saturday, March 6

Awak Dah Salah Faham

Awak, saya nak bagitahu awak sesuatu, Sebenarnya saya tak pernah sukakan awak. Awak tak perlu nak perasan yang saya syok atau desperatekan awak.
Saya malulah bila kawan-kawan saya tahu hal ni. Saya tak ada niat pun nak buat awak malu dan bengang dengan saya. Saya sebenarnya lagi bengang bila nampak awak. Lagi-lagi bila salah seorang kawan saya yang merupakan kawan baik awak juga bagitahu saya hal sebenar. Dari situ, baru saya tahu status kita selama ni. 
Saya tak berpeluang nak bagitahu secara depan, kerana saya tahu kita masing-masing pasti akan kaku. So, macam ni je cara saya nak bagi tahu awak apa yang saya rasa. So, saya harap, awak dan saya dapat hentikan segala salah faham. 
Kita kawan? (salam tangan sambil senyum)
- untuk you, budak bmw

10 comments:

jejaka anggun said...

eh? ada org lain eh? ai budak kancil jer....

omgpetch said...

budak belum mandi wajib ke?

mohamad 'may' yawmon said...

jejaka anggun : alahai... kancil pun boleh jer! =)

mohamad 'may' yawmon said...

Omgpetch : mandi wajib apanya kakak kita ni?

omgpetch said...

bmw kan belum mandi wajib. haha.

siapa lah ni may cantik?

Coffeeholic said...

its okey dear.
in real life, it happens all the time ;)

be good.
tc.;)


JK

Afzainizam said...

Afzainizam said...
Salam Dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~@@@@~~~~~
“Dari Daik pulang ke Daik
Sehari-hari berkebun pisang
Budi baik dibalas baik
Dalam hati dikenang orang”

“Tingkap papan kayu bersegi
Sampan sakat di Pulau Angsa
Indah tampan kerana budi
Tinggi darjat kerana bahasa”
~~~~~@@@@~~~~
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu….

salah faham berselisih faham adat laah kangkadang bendani bukan boleh di elak pun....

apepun kemaafan adalah jalan terbaik.... buang yang keruh ambil yang jernih... jangan biarkan ia berlarutan....

esok aku nak tengok jangan tidur lagi.... aku tak sabar rasanya

mohamad 'may' yawmon said...

omgpetch : oh okay! now i get it! nak tahu sapa? nanti kita story mory eh?

mohamad 'may' yawmon said...

coffeeholic : oh? hahaha! okay2 jer. tak ada hal pun dengan menda kecik macam tu cuma tak nak orang tersebut terus salah faham dan membuat andaian yang bukan2. niat hanya nak berkawan dan memperbetulkan apa yang salah. maklumlah kan? mulut orang bukan macam komen yang kita boleh tapis2.

tq for the comment. btw, ap project terbaru sekarang? =)

mohamad 'may' yawmon said...

afzainizam : haha! tak payah lah tengok. malu lorhh.. gpun jadi penonton jer kot! =p