Thursday, August 20

Satu Penghargaan

Tahniah Abah. Mamat bangga dengan abah. Aicehh.. Ayat struktur sangat. Haha. Btw, ini merupakan satu penghargaan buat arwah abah. Aku pun tak tahu kenapa nama arwah abah yang terpilih untuk menjadi street identity. Ramai kawan-kawan yang tanya. Tapi aku pun tak tahu kenapa. Mungkin share kampung 65% kot. Haha. Bangga dan bersyukur pun ada. Masa kecik-kecik dulu aku salu mimpi akan dapat jadikan jalan ni sempena nama abah, tak sangka jadi betul-betul tapi yang harunya, tak sempat arwah abah nak tengok perkembangan dan pengiktirafan yang telah diberikan kepadanya, Allah lebih sayangkan dia. Tapi nak dibetulkan disini ejaan dan nama yang betul adalah "Jalan Haji Yawmon Bin Mohamed". Eh, Macam nama aku lah.. Mohamad Bin Yawmon, Yawmon Bin Mohamed. Kih-kih. Recycle kid upenya aku ni. So, kepada sesiapa yang nak menghantar kad raya, sila poskan kad raya anda ke alamat :

Mohamad Bin Yawmon
No 210, Jalan Yawmon
Parit Sha'aban
Kampung Parit Bilal
83050 Batu Pahat
Johor Darul Takzim

2 comments:

Maganda said...

seriously ke may? wow. raya ni intan nak dtg jalan yawmon!

Saiful Ridzuan said...

whoah! that's awesome! :D